Het Cafeetje in de Kerkstraat, Texelaars en toeristen weten waarom!

Het Cafeetje is een bruin dorpscafé met een goede keuken. Een lunch, diner of snack onderweg... u kunt bij ons terecht. Wilt u een biertje drinken met vrienden? Ook dan heten wij u welkom.

klik op de foto voor de site.

 

 

Bistro 't Kerckeplein. Mooie gerechten met een goede prijs-kwaliteitverhouding, geserveerd met een goed glas wijn in een sfeervolle ambiance. Dat vindt u in Bistro 't Kerckeplein, gevestigd in het historische hart van het Oosterend op Texel. Eigenaren Heere en Ute Oosterhaven leggen u graag in de watten en zorgen ervoor dat u een gezellige avond heeft.

Klik op de foto voor de site.

 

 

 

Op vakantie met je kinderen op Texel? Dan is Restaurant Strends End een ideale plek om naartoe te gaan. Terwijl je geniet van het lekkere eten op het terras, serre of restaurant vermaken je kinderen zich in de speelhoek. Er is ook een leestafel aanwezig bij Strends End, zodat je lekker een tijdschriftje leest terwijl je aan je thee of koffie nipt.

 

 

 

 

Klik op de foto voor de site

Tegenover de Maartenskerk vindt u het Wijnhuis Texel. Dit bijzondere bedrijf in het dorpshart van Oosterend is uitgegroeid tot een echte bezienswaardigheid. Onder de nostalgische winkel bevindt zich een imposante wijnkelder. Met een assortiment van prachtige bodega's, bio wijnen en wijnen met een verhaal uit de hele wereld.

Klik op de foto voor de site.

 

Op Kerkstraat 3 vind u de unieke dorpswinkel Spar Koot, dagelijks geopend van 8:00 tot 18:00 en zaterdags tot 17:00. Daarnaast heeft Spar Koot een bezorgservice.

Klik op de foto voor de site

 

 

 

 

Op de Peperstraat vindt u dec ambachtelijke slagerij Maas, gespecialiseerd in Texels lams-, varkens- en rundvlees met een eigen worstmakerij. Bijna alle marinades die wij gebruiken zijn glutenvrij. Naast onze slagerij vindt u Bakkerij – Tearoom “De Huiskamer” waar u kunt genieten van een kop koffie of thee met gebak of belegde broodjes.

Klik op de foto voor de site